Info
Pellets

Wat zijn pellets?

De naam "pelletkachel" komt als vanzelf voort uit het te verbranden product. Toch zal het woord pellets of houtpellets wellicht niet direct een lichtje bij u doen branden. Vandaar deze korte uitleg.

Pellets zijn kleine cilindrische staafjes hout. Het is een vrij uniek houtproduct omdat het houtzaagsel dat wordt gebruikt voor de vorming onder zeer hoge druk wordt samen geperst. U zult begrijpen dat de kwaliteit van de pellet alles bepalend is voor de correcte werking van een pelletkachel.

Daarom bij ons alleen houtpellets van zeer hoge kwaliteit

Omdat de kwaliteit van houtpellets zo bepalend is, voor de correcte werking van de pelletkachel, zijn wij op zoek gegaan naar de beste houtpellets. Tijdens deze zoektocht zijn er diverse merken en soorten getest en kunnen u daarom nu de ideale houtpellets en pellethandel bieden.

Het huismerk van ATech Pelletkachels is gemaakt van vers zaagsel en afkomstig van houtzagerijen (dus niet van timmerfabrieken) en bevatten geen bindmiddelen of snoei afval. Zo zorgen wij ervoor dat de kwaliteit, van de altijd licht gekleurde houtpellets, gewaarborgd blijft.

En natuurlijk zijn deze houtpellets Din Plus gecertificeerd.

Wilt u houtpellets kopen, vult u dan onderstaand formulier in. Binnen 10 werkdagen heeft u 65 zakken van 15 kg. kwaliteit pellets aan huis bezorgd.

Contactgegevens:

Voornaam: *
Achternaam: 
Adres (+eventuele toevoeging): 
Postcode: 
Woonplaats: 
Telefoonnummer: 
Mobiel Telefoonnummer: 
E-mailadres :  *

Elite pellets á 1050kg/ pellet aan huis gebracht, 70st x 15kg (incl. BTW):

Prijs: 329,00 € Aantal: 

Eventuele vragen of opmerkingen:

Opmerkingen/Vragen:
Beveiliging:

* Gemarkeerde velden zijn verplicht